Johan Cruyff College Enschede


Combineer je sport met studeren op een echte topsportlocatie: de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente

Het Johan Cruyff College Enschede in de Grolsch Veste heeft mooie, ruime lokalen, goede sportfaciliteiten die op loopafstand liggen en een gezonde sportkantine die ook sport uitademt. Zo ben je als student de hele dag ondergedompeld in sport.

Het Johan Cruyff College Enschede is onderdeel van het ROC van Twente, dat relaties heeft met alle (sport)bedrijven in de regio Twente; een ideaal uitgangspunt om je sport met een mbo-opleiding te combineren.

TOELATING EN AANMELDEN
Johan Cruyff College Enschede
De procedure is als volgt:

  • Leg contact met het Johan Cruyff College Enschede via het digitale formulier onderaan de pagina.
  • Het Johan Cruyff College stelt vast of je aan de toelatingseisen (de vooropleiding- en topsporteisen) voldoet en legt contact met je.
  • Een persoonlijke kennismaking is onderdeel van de procedure. We gaan in op je vooropleiding, sportniveau en motivatie. Zo bekijken we samen of de opleiding écht bij je past.
  • Als je voldoet aan alle eisen en gemotiveerd bent om te starten met de opleiding, dan zal de medewerker van het Johan Cruyff College Enschede je uitleggen hoe je je daadwerkelijk kunt inschrijven.
TEAM
Johan Cruyff College Enschede

Camiel Swerink

Peter Oost

Thorsten Bruning

Iris Cousijnsen

Leoni Kruse

Coen Telgenhof Oude Koehorst

Edna Heuzinkveld-Trilleros Lozano

Linda Bredenoord

Linda Beusink
WAAROM STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF COLLEGE?
OPEN DAG
Johan Cruyff College Enschede
Wie wil jij later worden? Een keuze voor de juiste studie is een belangrijk onderdeel van wie jij later wordt. Tijdens de open dagen van ROC van Twente en het Johan Cruyff College Enschede helpen we je de juiste keuze te maken.

Vraag informatie aan

Alle emails bevatten een afmeld-link. Je kunt je op elk moment afmelden. Zie ons privacybeleid.

Ik ga akkoord met de voorwaarden.