Johan Cruyff College Amsterdam


Wij geloven in de kracht van sport én het mbo. Onze sportieve opleidingen in de hoofdstad van Nederland brengen jou verder.

Het Johan Cruyff College Amsterdam is onderdeel van MBO College Zuid van het ROC van Amsterdam, Je vindt ons aan de Europaboulevard in Amsterdam-Zuid, tegenover de RAI.

MBO College Zuid heeft een sportief hart. Op de vierde verdieping vind je onze indrukwekkende topsporthal, de plek waar onze studenten van de studierichting Sport & Coaching vaak te vinden zijn. Het onderwijs van het Johan Cruyff College wordt verzorgd op de vijfde verdieping. Deze verdieping ademt sport! Onze lokalen zijn ingericht met mooie sportfoto’s en inspirerende quotes en lunchen doe je natuurlijk in ons eigen stadion ‘de derde helft’.

TOELATING EN AANMELDEN
Johan Cruyff College Amsterdam
De procedure is als volgt:

  • Leg contact met het Johan Cruyff College Amsterdam via het digitale formulier onderaan de pagina.
  • Het Johan Cruyff College stelt vast of je aan de toelatingseisen (de vooropleiding- en topsporteisen) voldoet en legt contact met je.
  • Een persoonlijke kennismaking is onderdeel van de procedure. We gaan in op je vooropleiding, sportniveau en motivatie. Zo bekijken we samen of de opleiding écht bij je past.
  • Als je voldoet aan alle eisen en gemotiveerd bent om te starten met de opleiding, dan zal de medewerker van het Johan Cruyff College Amsterdam je uitleggen hoe je je daadwerkelijk kunt inschrijven.
TEAM
Johan Cruyff College Amsterdam

Arjen Wassenaar

Dirk de Bruin

Gine Troost

Ifna van der Lak

Jacqueline van Meeteren

Jessica Schütte

Marijke de Haan

Oliver de Koning

Roel Mulder

Siver Abdulrahman

Kathy Ruiz

Jos de Gram

Marije Doddema

Nadine Muller

Nadine Fritschij

Paula de Wit

Patrick de Wildt

Len Elkhuizen

Emma van Rijn

Sabine Nelissen

Sharon Engers

Terence Meuwese
OPEN DAG
Johan Cruyff College Amsterdam

Een studiekeuze is een belangrijke beslissing, die je beter goed voorbereid kan nemen. Het Johan Cruyff College Amsterdam biedt geïnteresseerden verschillende mogelijkheden aan om een goed beeld te krijgen van de opleiding. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van een Open Dag op de leslocatie in Amsterdam bij MBO College Zuid.

WAAROM STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF COLLEGE?

Vraag informatie aan

Alle emails bevatten een afmeld-link. Je kunt je op elk moment afmelden. Zie ons privacybeleid.

Ik ga akkoord met de voorwaarden.