Johan Cruyff College Groningen


Er gaat niets boven Groningen, als je jouw sport met een sportieve mbo-studie wilt combineren

Als jij een sporter bent, die het beste wil halen uit zijn sport en ook vindt dat er niets boven Groningen gaat, kom dan naar het Johan Cruyff College Groningen. Let op, want onze studierichtingen zijn op twee locaties te vinden! Sport & Business vind je bij Noorderpoort aan de Hora Siccamasingel 177. Voor Sport & Coaching kan je naar het Alfa-college aan de Kardingerweg 48.

Ná het afronden van het Johan Cruyff College hoef je Stad niet uit, want het mbo-diploma op niveau 4 geeft toegang tot de Johan Cruyff Academy Groningen, waar topsporters de hbo-opleiding Sportmarketing volgen.

TOELATING EN AANMELDEN
Johan Cruyff College Groningen
De procedure is als volgt:

  • Leg contact met het Johan Cruyff College Groningen via het digitale contactformulier onderaan de pagina.
  • Het Johan Cruyff College stelt vast of je aan de toelatingseisen (de vooropleiding- en topsporteisen) voldoet en legt contact met je.
  • Een persoonlijke kennismaking is onderdeel van de procedure. We gaan in op je vooropleiding, sportniveau en motivatie. Zo bekijken we samen of de opleiding écht bij je past.
  • Als je voldoet aan alle eisen en gemotiveerd bent om te starten met de opleiding, dan zal de medewerker van het Johan Cruyff College Groningen je uitleggen hoe je je daadwerkelijk kunt inschrijven.
TEAM
Sport & Business – Noorderpoort

Harm Jan Bouwmeester

Tonnie Meijer

Freerk Jaarsma

Marga Stalman

Amrish Ramdas
Sport & Coaching – Alfa-college

Martijn Loppersum

Marcel Joling

Henk Smeenge

Guido van Weeren

Jeroen Ritsema

Jeffry Snijder

Barend Beltman
OPEN DAG
Johan Cruyff College Groningen

Een studiekeuze is een belangrijke beslissing, die je beter goed voorbereid kan nemen. Het Johan Cruyff College Groningen biedt geïnteresseerden verschillende mogelijkheden aan om een goed beeld te krijgen van de opleiding. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van een Open Dag van Noorderpoort (voor Sport & Business) of Alfa-college (voor Sport & Coaching).

WAAROM STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF COLLEGE?

Vraag informatie aan

Alle emails bevatten een afmeld-link. Je kunt je op elk moment afmelden. Zie ons privacybeleid.

Ik ga akkoord met de voorwaarden.